Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów


Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - III kwartał 2021r.

04‑01‑2022 10:45:57
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - II kwartał 2021r.

26‑08‑2021 15:18:11
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - I kwartał 2021r

20‑05‑2021 08:32:18
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - III kwartał 2020r

10‑12‑2020 13:34:26
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - II kwartał 2020r

31‑07‑2020 13:42:36
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - IV kwartał 2019r

29‑01‑2020 10:07:36
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - III kwartał 2019r

15‑01‑2020 14:41:08
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - II kwartał 2019r

25‑04‑2019 13:47:43
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - I kwartał 2019r

15‑01‑2020 14:49:30
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.

Zdawalność WORD z podziałem na instruktorów - IV kwartał 2018r

16‑01‑2020 13:50:41
Liczba pobrań
Trwa wczytywanie metryki. Proszę czekać.
Liczba komunikatów: 23 Numer strony: 1  2  3  
Informacja wytworzona przez:
Tomasz Mąkosa
email: tmakosa@spradom.eu tel.:048 36-55-801 w.123 fax: 048 36-55-807
, w dniu:  25‑04‑2019 13:46:35
Informacja wprowadzona do BIP przez:
Tomasz Mąkosa
email: tmakosa@spradom.eu tel.:048 36-55-801 w.123 fax: 048 36-55-807
, w dniu:  25‑04‑2019 13:46:35
Data ostatniej aktualizacji:
21‑03‑2024 08:21:24
Ilość wyświetleń:
Trwa wczytywanie
Wczytywanie danych...
Lp. Rodzaj zmiany Data aktualizacji Wytworzono przez Wprowadzono przez Akcje
Wczytaj kolejne wersje artykułu
Pokaż archiwalne komunikaty publikowane na tej stronie